24sata – Perez ‘napada’: Sneijder i 40 milijuna € za Zlatana!

Novi predsjednik Real Madrida navodno je poslao Interu ponudu koja ‘izbija iz cipela’. Ibrahimovića želi dovesti ukoliko ne uspije do Milanovog Kake

Talijanska Gazzetta dello Sport objavila je da se za Interova napadača Zlatana Ibrahimovića bore Real i Barcelona. Madriđani nude Wesleyja Sneijdera i novac, a Katalonci Samuela Eto'a i novac. Zanimljivija je, pišu Talijani, ponuda Florentina Pereza, koji za 28-godišnjega švedskog nogometaša Intera spreman platiti 40 milijuna funti odštete i još ktome dodati nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera, igrača koji je u idealnim igračkim godinama i koji posjeduje potencijal postati jednim od najboljih veznih igrača na svijetu. Sneijdera bi rado u Interu vidio Jose Mourinho. Perez se u “akciju Ibrahimović”, tvrdi isti izvor, uključio jer se želi osigurati za slučaj da iz Milana ne uspije dovesti Kaku.
Talijani, međutim, misle da bi ljudima u Interu interesantnija mogla biti Barcelonina ponuda, premda Katalonci za najboljega talijanskog strijelca daju manje novca (30 milijuna) i starijeg igrača, Ibrahimovićeva vršnjaka Samuela Eto'a. U istom se tekstu spominje i interes Chelseaja za Milanova Brazilca Kaku. Roman Abramovič spreman je izdvojiti 70 milijuna eura, a u pokušaju dovođenja 27-godišnjeg veznjaka trebao bi mu od pomoći biti novi trener londonske momčadi Carlo Ancelotti.
Spomenimo za kraj da je talijanski menadžer Ernesto Bronzetti u televizijskoj emisiji ControCampo na Mediasetu izjavio da je novi predsjednik Reala prikupio 250 milijuna eura koje će ovog ljeta potrošiti na pojačanja.

5 komentara

Komentariši

>D.Stankovic
Image Hosted by ImageShack.us>Cambiaso
Image Hosted by ImageShack.usT.MottaImage Hosting by imagefra.me
M.Mariga
Image and video hosting by TinyPic
C.P.Coutinho
Image and video hosting by TinyPic
Muntari
Image Hosting by Picoodle.comW.Sneijder
Image Hosting by imagefra.me

Napad

>S.Eto*o
Image Hosting by imagefra.meD.Suazo
Image Hosting by imagefra.meD.Milito
Image Hosting by imagefra.me
G.Pandev
Image and video hosting by TinyPic

Image Hosting by Picoodle.com
Image Hosting by Picoodle.com
Image Hosting by Picoodle.com