beats by dre cheap

Chivu objavio povlačenje iz fudbala!

Legendarni rumunski defanzivac raskinuo je ugovor sa Interom i objavio svoje povlačenje iz profesionalnog igranja fudbala.

33-godišnji Kristijan Kivu imao je dosta problema sa povredama u prethodnom periodu, zbog čega je danas objavio povlačenje iz svijeta fudbala i raskinuo ugovor sa Interom.

Njegov ugovor sa 'Nerazurima' je isticao na ljeto, ali se on već sada dogovorio sa Interom o prekidu saradnje.

"Poslije sedam sezona, Inter i Kristijan Kivu najavljuju prekid saradnje na obostranu inicijativu. Klub želi da zahvali Kristijanu na velikoj snazi, lojalnosti i ključnoj roli koju je odigrao u godinama u kojima je ispisana historija Intera." - navodi se na sajtu milanske ekipe.

I Kivu je objavio saopštenje na svom sajtu, u kome se zahvalio svim klubovima za koje je igrao, navijačima tih timova, a za kraj se obratio pokojnom ocu Mirčei, koji je takođe bio profesionalni fudbaler.

"Tata, nadam se da si ponosan na to kakav sam čovjek postao. Ovo je kraj jednog putovanja i početak ostatka mog života!" - zaključio je Kivu.

Ovaj defanzivac karijeru je počeo u Resiti, igrao je u Krajovi, Ajaksu, Romi i Interu iz Milana.

Najviše uspjeha imao je u dresu 'Nerazura', sa kojima je osvojio tri titule prvaka Italije, jednu Ligu šampiona, dva Kupa Italije i klupsku titulu Svjetskog prvaka.

 

H V A L A       N A     S V E M U     C H I V U !!!

F.C. Inter
http://fcinternazionalemilano.blogger.ba
01/04/2014 19:05